Home > Activity, News > Style2Burn #1 : Interview with SAPH SSK

Style2Burn #1 : Interview with SAPH SSK

Kalau kau orang nak tahu, Saph dari Rap group yang bernama SSK adalah wordsmith pertama untuk aktiviti Style2Burn. Sebagai tanda penghormatan untuk beliau, kami pun dengan selamba interview dia. Silakan menyantap bahan bacaan ini..

Hello, ok sebelum apa-apahal, kenalkan diri anda Saph ?
Hi nama aku Saph (bukan nama sebenar). 1/3 daripada SSK dan bernaung di bawah Rogue Squadron.


Sebagai wordsmith pertama untuk Style2Burn, apakah yang anda rasakan?. Apa yang anda nampak setelah 10 series aktiviti ini berjalan ?
Aku rasa benda ni best ah. Selain dari dapat menyatukan para writers dan juga para aktivis hip hop lain. benda ni sihat orang kata. Boleh menjauhkan diri daripada pengaruh dadah. Style2Burn perlu diteruskan lagi dimasa hadapan.

Punyalah banyak wording dalam dunia ni, kenapa kau pilih REAL ?
Aku pilih REAL sebab perkataan tu perkataan terpenting didalam Hip Hop. keep it betul ok


Apa yang kau ingin lihat dalam Style2Burn di masa hadapan?
Kalau boleh dijadikan buku pun best. Kompilasi Style2Burn.


Word! Ok saph interview kita hari ni tak panjang, any shouts ?
Shoutouts to Rogue Squadron, PWC dan semua graff crew kat Malaysia (aku taktau semua nama crew doh, maaf ya)

Its ok bro, takdehal.. Untuk kau orang yang tak pernah kenal siapa Saph SSK ni, boleh la layari laman sesawang beliau di:

roguesquadron.my
reverbnation.com/sskrew
twitter.com/sskrew
youtube.com/sskmusik
youtube.com/saphssk

Advertisements
Categories: Activity, News
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: