Home > News > EWOK SEVER DIMALAYSIA????

EWOK SEVER DIMALAYSIA????

ewok in malaysia

ewok in action

sever in malaysia

Sever

ewok sever in malaysia

ewok n sever for battle wall...

Setelah meneliti beberapa gambar-gambar rakan yang tersiar di facebook…terkejut hati saya apabila terlihat gambar ewok n sever berada di malaysia selepas berlansungnya acara wall lords kalau tak salah saya….dari sumber yang berdekatan mengatakan bahawa, mereka ke Malaysia bertujuan untuk menjadi guest artist untuk memenuhi slot movie street culture….persoalannya  mengapa komunitas graffiti di Malaysia tidak di jemput untuk menjayakan movie ini???persoalannya adakah kita kekurangan writer-writer yang berbakat????

NEWBA

Advertisements
Categories: News
  1. 09/20/2010 at 7:24 am

    tak roger2 pun. dah dapat anak mami teruih terlupa graffiti~ haha

  2. letterist
    09/20/2010 at 8:43 am

    ni shooting untuk citer Wall Lords Malaysia tapi producer China tak silap gua. Tu la.. dorang too rich for that.. -Domer-

    • Tha-B
      09/20/2010 at 1:30 pm

      Ada siEwok sms gua tapi gua buat taktau je.. Ingat dia olok2.. Hahaha

  3. 09/20/2010 at 11:38 am

    nasib baek peice die buat kat sini ayam2 je..

  4. 09/22/2010 at 5:07 am

    Aku ada masa diorang shooting kat KOMTAR hari tue. Time tue lagi 20minit nak bukak puasa. So aku sempat tgk diorang shoot kejap je. Aku pon hairan kalu ada battle wall tapi tak ada writers dari malaysia. so aku ingat memang diorang just guest artist je la. hehe. Betul kata nuke dia dah jumpa anak mami kot lolz..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: